Vasco Translator V4: Prekladač do vrecka s podporou 100+ jazykov a neobmedzeným internetom!

Vasco Translator V4 je ideálnym riešením pre širokú skupinu ľudí. Zvláda preklad desiatok jazykov s presnosťou 96 % a má zabudovaný neobmedzený internet v takmer 200 krajinách.

5 min
Vasco Translator V4
Zdroj: Vasco
V skratke
  • Vacso Translator V4 je geniálny pomocník na cesty aj do práce
  • Zvláda automatický preklad v 112 jazykoch
  • V zahraničí sa nemusíte obávať. Má zabudovanú SIM kartu s predplateným neobmedzeným internetom

Cestovanie po svete, práca v zahraničí či komunikácia s rodinou žijúcou v inej krajine môžu byť náročné, ak neovládate miestny jazyk. Predstavujeme Vasco Translator V4, inovatívny automatický prekladač, ktorý vám umožní komunikovať slobodne a bez stresu takmer kdekoľvek na svete.

Prekladač hovoreného slova podporuje hlasový preklad v 82 jazykoch, textový preklad v 96 jazykoch a preklad fotografií v 112 jazykoch. To znamená, že sa môžete dorozumieť s viac ako 90 % svetovej populácie. S Vasco Translator V4 objavíte svet bez jazykových obmedzení.

Vasco Translator V4

Vasco Translator V4

Automatický preklad až 112 jazykov, 5″ displej, 96 % presnosť vďaka AI a neobmedzený internet vďaka zabudovanej SIM karte všade vo svete.

Tip redakcie
389 €Zobraziť

Nádherný dizajn a perfektná ergonómia

Vasco Translator V4 je navrhnutý tak, aby ste ho mohli začať používať okamžite po vybalení. Nemusíte nič inštalovať, kupovať SIM kartu ani nastavovať Wi-Fi. Vďaka veľkému 5-palcovému dotykovému displeju je ovládanie intuitívne a prehľadné. Ak uprednostňujete fyzické tlačidlá, zariadenie vám vyjde v ústrety aj v tomto smere.

Vasco Translator V4
Zdroj: Vasco

Moderný a ergonomický dizajn bol ocenený v prestížnych súťažiach ako Red Dot, New York Product Design Award a Good Design Award. Zvoliť si môžete z piatich elegantných farieb: Black Onyx, Pearl White, Stone Grey, Cobalt Blue a Ruby Red.

Komunikácia v reálnych situáciách

Predstavte si, že cestujete po Japonsku a chcete ochutnať miestne špeciality. S Vasco Translator V4 jednoducho odfotografujete jedálny lístok a preklad máte k dispozícii v priebehu niekoľkých sekúnd. Alebo si predstavte, že ste na obchodnom stretnutí so zahraničnými partnermi. Funkcia MultiTalk umožňuje viesť rozhovor až so 100 ľuďmi hovoriacimi rôznymi jazykmi, pričom každý vidí preklad vo svojom jazyku.

Pre pracovníkov v zahraničí je Vasco Translator V4 taktiež neoceniteľným pomocníkom. Či už ste vodič, stavbár, čašník alebo lekár, zariadenie vám uľahčí komunikáciu s kolegami a klientmi. Už nemusíte mať obavy z nedorozumení alebo jazykových bariér.

96 % presnosť prekladu aj vďaka AI

Zariadenie využíva viac než 10 prekladových enginov založených na pokročilej umelej inteligencii (AI). To zaručuje rýchle a presné preklady s presnosťou až 96 %. Vasco Translator V4 dokáže rozpoznať rôzne akcenty a výslovnosti, čo ešte viac zvyšuje spoľahlivosť prekladu. Preložený text je vyslovený prirodzeným hlasom, takže komunikácia je plynulá a prirodzená.

Neobmedzený internet v takmer 200 krajinách. NAVŽDY

Zabudovaná SIM karta s doživotným prístupom na internet v takmer 200 krajinách sveta vám umožní používať prekladač kdekoľvek bez nutnosti hľadať Wi-Fi alebo kupovať miestne SIM karty. Môžete tak cestovať a komunikovať bez akýchkoľvek obmedzení či dodatočných nákladov.

Vasco Translator V4 je navrhnutý s dôrazom na používateľskú prívetivosť:

  • Veľký 5-palcový dotykový displej umožňuje pohodlné ovládanie a jasné zobrazenie prekladov
  • Fyzické aj digitálne tlačidlá poskytujú flexibilitu pri ovládaní zariadenia v rôznych situáciách
  • Okamžité použitie bez konfigurácie: Zariadenie je pripravené na použitie hneď po vybalení z krabice. Nie je potrebné nič inštalovať, kupovať SIM kartu ani nastavovať Wi-Fi
Vasco Translator V4
Zdroj: Vasco

Nie je len pekný, je aj poriadne odolný

Vasco Translator V4 je prachuvzdorný, odolný voči postriekaniu vodou a nárazom s triedou ochrany IP64. Či už sa chystáte na horskú túru, plavbu loďou alebo pracujete v náročných podmienkach, môžete sa naň spoľahnúť. Zariadenie je vybavené aj baterkou, čo oceníte v tmavých prostrediach.

Vaše údaje sú v bezpečí. Vasco Translator V4 neukladá ani nepoužíva vaše osobné dáta na trénovanie AI modelov. Môžete tak komunikovať s istotou, že vaše súkromie je chránené.

Vasco Translator V4
Zdroj: Vasco

Pre koho je Vasco Translator V4 určený?

  • Cestovatelia a dobrodruhovia: Objavujte nové miesta a kultúry bez jazykových prekážok
  • Pracovníci v zahraničí: Zjednodušte si komunikáciu so zahraničnými kolegami a klientmi
  • Podnikatelia: Budete jednoduchšie a efektívnejšie schopní viesť medzinárodné obchodné rokovania
  • Rodiny a priatelia: Udržujte kontakt s blízkymi v zahraničí bez ohľadu na jazykové rozdiely

Vasco Translator V4: Cena a dostupnosť

Zariadenie je dostupné za cenu 389 eur. Objednať si ho môžete na oficiálnej stránke www.vasco-electronics.sk alebo navštíviť vybrané predajne a showroomy. Investujte do technológie, ktorá vám otvorí dvere do sveta a umožní komunikovať bez obmedzení.

Vasco Translator V4 je viac než len automatický prekladač. Je to váš spoľahlivý partner na cestách, v práci aj pri komunikácii s rodinou a priateľmi. Umožní vám slobodne objavovať svet, spoznávať nových ľudí a prekonávať jazykové bariéry s ľahkosťou. Vydajte sa na cestu bez obáv a zažite nové dobrodružstvá s istotou, že jazyk už nie je prekážkou.

Zdieľaj tento článok